Hello. We're exactly what you need

Szilágybagos Szilágy megyében Szilágysomlyótól 15 km-re délnyugatra, Szilágynagyfalutól 5 km-re délre fekszik. A helység nevezetességei között említésre méltó a Bánffy-kastély, amely 1720-ban épült és ma szociális otthonként működik illetve a református templom, amely 1792-ben épült. Szilágybagos balneoterápiás fürdő- és üdülőhely. Kénes, szódás és bikarbonátos 38–42°C termálvize gyógyhatással van az idegbántalmakra, nőgyógyászati és mozgást korlátozó bántalmak kezelésére. Az üdülőhely fedett medencéje terápiás kezelésekre alkalmas, míg nyitott medencéje strandként működik.

Az Oázis Bungaló csupán 350 méter távolságra található az üdülőhelységtől, csendes, nyugodt környezetben. Az Oázis 6 külön bejáratú bungalóval várja vendégeit. Egyenként a bungalók 4 személy számára biztosítanak kényelmes szállást. Az alsó szinten nappali található kétszemélyes kihúzható kanapéággyal és ruhásszekrénnyel, illetve zuhanyzóval és kézmosóval ellátott fürdőszoba és külön helységben WC. A felső szinten 3 kényelmes egyszemélyes ágy található.

A közös konyha jól felszerelt, 6 személyes ebédlőasztal, gáztűzhely, hűtőszekrények, mosogató, tányérok, poharak, evőeszközök és más konyhai eszközök találhatók benne.

A bungalókat pázsitos tágas udvar veszi körül. Pihenőkert szolgálja a vendégek kényelmét, ahol grillezési és bográcsos főzési lehetőség is van. Az udvarban gyerekek számára homokozó van kialakítva lengő hintával, a kikapcsolódás minél kellemesebben történő eltöltése érdekében. Az Oázis bejárat után található parkolóban ingyenes parkolásra is lehetőség van.

Az Oázis Bungaló kellemes, hangulatos időtöltést és nyugodt pihenést kínál minden kedves vendég számára!


Szálláshelyek
Szilágybagoson


Copyright ©2010 bagos.ro